Om VitaBeauty

Vores mission hos VitaBeauty er, at levere kvalitetsprodukter til dig, som ønsker at blive den bedste udgave af sig selv. Vi bestræber også på at gøre dette på den letteste mulige måde for dig. Med vores produkter slipper du derfor på at bruge tid på at skulle forbi en klinik. 

Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og vi samarbejder kun med leverandører, der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktionsprocesser.

Vi tror på, at skønhed ikke kun kommer fra det ydre, men også fra det indre, og derfor er alle vores produkter skabt med din velvære og sundhed i tankerne.

Vi har kunden i centrum, og derfor har vi også 30 dages gratis returret, hvis du imod vores forventning ikke er tilfreds med produktet. Har du brug for vejledning i forbindelse med produkter, råd eller andre henvendelser, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi garanterer svar mellem 1-2 hverdage. 

Vi består af et par entusiaster inde for netop skønheds- og kosmetik branchen, vi kan derfor 100% stå inde for disse produkter.